De Struukakkers pakt uit voor Kerst

ERMELO - Terwijl Sinterklaas druk in de weer is met cadeautjes, komen veel ondernemers ook al in kerstsfeer. Bij Tuincentrum De Struukakkers pakken ze dat grondig aan met een kersttrein van 10 meter lang en een optreden van de zingende neef van de Kerstman. Eddie Xmas, zoals die neef heet, komt vrijdagavond 29 november met een muzikaal kerstprogramma naar het tuincentrum aan de Kolbaanweg in Ermelo.

Eddy Xmas treedt op tijdens de Winter Wonder Avond. ,,Het wordt een feestelijke avond met hapjes en drankjes," vertelt ondernemer Adriaan Raveling. Hij vindt de Kerstperiode de mooiste tijd van het jaar. ,,We hebben volop kerstgroen, kransen en natuurlijk de kerstbomen." 

Inspiratie

Tijdens de winter hebben veel mensen zin om iets in het interieur te veranderen met woonaccesoires. Daarom heeft het Ermelose tuincentrum ingezet op een breed assortiment. Ook de planten passen bij het winterseizoen. Bromelia’s, Anthuriums en Orchideeën met vrolijke kleuren, maar ook amarillisbollen mogen niet ontbreken. ,,Het wordt een inspiratieavond," aldus Raveling. Ook zal er vrijdagavond worden gebarbequed. Voor deze gelegenheid zijn er speciale acties en kortingen. De Winter Wonder Avond is van 18.00 tot 21.00 uur.