'De aanloop in onze nieuwe winkel is enorm'

ERMELO - TechnoVision is benoemd tot servicepartner van Bosch en Siemens. ,,Dat betekent dat we nu ook binnen de garantieperiode service kunnen bieden,” vertelt Aard van de Kamp. Het bedrijf had een sterke naam als service- en reparatiebedrijf in deze regio. De erkenning van Bosch-Siemens is voor de Ermelose ondernemers een kroon op hun werk.

,,We kunnen zo sneller handelen, ook in de garantie." De ondernemers Aard van de Kamp en Michaël van Dijk verhuisden acht maanden geleden naar de Stationsstraat 41 in Ermelo. Met TechnoVision sloten ze zich aan bij de inkooporganisatie de Witgoedspecialist. Sindsdien zijn er grote stappen gemaakt. ,,De aanloop in onze nieuwe winkel is enorm,” vertelt Van de Kamp. Hij merkt dat goed in de verkoop. ,,In ons pand aan de Dirk Staalweg lag de nadruk op reparatie en was de verkoop een klein stukje. Nu hebben we ook de verkoop van een breed assortiment wasmachines, koffiezetapparaten en stofzuigers.”

Service

TechnoVision repareert wit- en bruingoed. Het servicebedrijf heeft een grote reparatie-afdeling. ,,En we kunnen nu dus binnen en buiten de garantie onze service bieden,” aldus Aard van de Kamp. De medewerkers van TechnoVision repareren en verkopen producten van onder andere: Siemens, Bosch, AEG, Zanussi, Etna, Pelgrim, Atag, Asko, Miele, Liebherr, Boretti, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Samsung, Kitchenaid. Doordat men aangesloten is bij de Witgoedspecialist kan TechnoVision gebruik maken van de optimale inkoop. ,,En men kan dus vooral ook rekenen op onze service. Wat dat betreft is TechnoVision niet veranderd," aldus Van de Kamp en Van Dijk. ,,Wij zijn goed in onderhoud en reparatie. Zo gaan spullen ook langer mee.”