Pranger deelt pannenkoeken uit

ERMELO - Volgende week is het zover! Op vrijdag 20 maart is het de 14e editie van Nationale Pannenkoekendag. Voor Olav Pranger van Get Healthy de uitdaging om vijfhonderd pannenkoeken te gaan bakken en uit te delen. In samenwerking met Boerderijpret en de Boni organiseert Pranger voor de tweede maal dit pannenkoekenfestijn aan de Pretoriusstraat.

Pranger: ,,Ik ben fan van pannenkoeken en ook mijn kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. We eten ze bijna iedere week." Deze voorliefde voor pannenkoeken wil de personal coach graag delen met de buurt. Pannenkoeken zijn volgens Pranger niet alleen lekker, maar ook voedzaam. ,,We gaan namelijk bakken met volkorenmeel." Boni Ermelo is sponsor van dit evenement. ,,Als lokaal betrokken supermarkt leveren zij de ingrediënten voor de gezonde pannenkoeken, want wie mij kent, weet dat aan een gezonde twist niet te ontkomen valt." Het team van Get Healthy bakt daarom vezelrijke pannenkoeken die veel gezonder zijn dan de traditionele variant.

Boerderijpret

Alle inwoners van Ermelo zijn dus welkom op deze feestelijke dag! Voor kinderen tot 8 jaar zal er een springkussen staan van Boerderijpret. Bij slecht weer is het mogelijk om binnen te eten. De pannenkoekenbakkers beginnen al vroeg met bakken. Liefhebbers kunnen tussen 16:00 en 18:00 uur terecht bij Get Healthy voor een gratis pannenkoek.