Trendy kledingzaak breidt uit 

ERMELO - Friday's gaat verhuizen. Ondernemers Hendrik-jan & Annemiek Schreurs hebben in goed overleg met Rene Dijkhuis, Sven en Bernadette Gravendeel besloten dat ze oversteken naar de andere kant van winkelcentrum De Enk. Het voormalige pand van Steps is zeer geschikt voor uitbreiding van het huidige Friday’s.

Deze stap is voor de Ermelose ondernemers een prachtige kans. H.J. Schreurs: ,,Het is erg prettig dat er door de vastgoedondernemer meegedacht wordt in mogelijkheden. Wij, als team van Friday’s, zien het als een uitdaging om als lokale ondernemers het beste te blijven bieden voor onze klanten uit Ermelo en omstreken." Schreurs ziet absoluut kansen om in de huidige markt, met een juiste mix van merken, collectie, persoonlijke aandacht en klantgerichte service, deze winkel te blijven continueren en te verbeteren. ,,Daarbij waarderen wij het enorm dat zoveel mensen altijd weer hun weg naar onze winkel weten te vinden," aldus Schreurs. 

Renovatie

Vastgoedeigenaren Sven en Bernadette Gravendeel hebben plannen om De Enk een geheel nieuw aanzien te geven. Dijkhuis: ,,Vanuit de kant van de verhuurders hebben wij deze verhuizing met Hendrik-jan & Annemiek Schreurs bespreekbaar gemaakt. Het bijkomende voordeel voor ons is dat wij door de nu al lange periode van, bewust gecreëerde en gehouden leegstand, aan de kant van het huidige pand van Friday’s mogelijk snel een start zouden kunnen maken met de door iedereen zo gewenste renovatie, een win-win situatie dus."