Mediterrane uitstraling met warme en sfeervolle sfeer

ERMELO - Jaap de Vries Produkties heeft in de afgelopen weken een heuse showtuin ingericht aan de Telgterweg 253. In deze tuin laat het bedrijf zien welke mooie producten zij maken vanuit een Mediterrane uitstraling. De tuininrichting in deze uitstraling helpt om het vakantiegevoel te krijgen of vast te houden.

,,De tuin wordt verder nog aangekleed met exotische bomen in wijnvaten en zijn te zien in combinatie met onze buitenmeubels,’’ vertelt Jaap de Vries. ,,Het moet het Toscaanse gevoel geven met olijfbomen en sinaasappelbomen in verschillende maten. Dat maakt deze tuin zo exclusief.’’ Daarnaast staan er in de tuin ook Japanse Taxus Cuspidata en palmbomen in diverse maten. Uiteraard staat er ook volop beplanting tussen de verschillende soorten picknicktafels, eettafels, bankjes, bloembakken en hekwerken. ,,En als blikvanger staat er een overkapte buitenkeuken met betonnen aanrechtblad, een Braaimaster BBQ en een Pizzaoven.’’

Regio

Deze tuin is speciaal gemaakt voor particulieren en bedrijven die hier inspiratie op kunnen doen om zo hun tuin op een exclusieve manier te willen inrichten. Jaap de Vries Produkties levert bomen en buitenmeubilair uit voorraad. De Vries: ,,Met deze Mediterrane tuin willen wij een nieuwe weg inslaan om hier in de regio aan een breder publiek te kunnen leveren.’’ Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar o.a. houten picknicktafels en pergola’s. De tuin is zaterdag 28 maart voor het eerst geopend en te bezoeken. Uiteraard met in achtneming van de richtlijnen tav de Coronacrisis. De tuin aan de Telgterweg 253 is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op zondag is de tuin gesloten.
Meer informatie op www.jaapdevriesproducties.nl of via 06-22397887