Fysioletic nu ook in Ermelo West

ERMELO - Sinds vorige maand heeft Fysioletic (voorheen ‘Fysiotherapiepraktijk Ermelo’) een tweede vestiging aan de Sperwerhof. ,,We hebben de afgelopen periode aangegrepen om een frisse, rustige praktijk te bouwen,” zegt fysiotherapeut Paulien Haagen. De praktijk is voorzien van hagelnieuwe apparatuur. ,,Je kunt hier terecht voor ‘gewone’ fysiotherapie, sportfysiotherapie, (orthopedische) revalidatie, dry needling, echografie, sportmassage, personal training, etc. Door de ruime openingstijden kun je snel terecht, zelfs op zaterdag of voor spoedconsulten."

Daarnaast opent Fysioletic op 1 juli ook haar deuren weer in sportcentrum FlexiFitness. Het sportcentrum heeft de afgelopen periode zich flink voorbereid op de heropening na de Corona-sluiting. Er zijn maatregelen getroffen, zodat iedereen veilig kan sporten. Naast het verbouwen en opknappen is er ook tijd geïnvesteerd in het uitwerken van een revalidatieplan na Corona/Covid19. Mensen die dit virus hebben doorgemaakt, in het ziekenhuis of thuis, kunnen nog lang klachten houden die serieus genomen moeten worden. Met de juiste persoonlijke begeleiding, in een sterk netwerk bieden we hulp aan mensen die dit nodig hebben.

Bij deze nieuwe ontwikkelingen hoort ook een nieuwe naam Fysioletic. Dit is een combinatie van fysio en atletisch. Haagen:,,Wij iedereen behandelen als een topsporter op zijn eigen niveau." Een afspraak maken kan via www.fysioletic.nl of bel naar 0341 23 23 51.