Ondernemersechtpaar staat voor grote verbouwing

ERMELO – Sander en Ninotchka Berntsen hebben afgelopen week de sleutel van supermarkt Plus Alberts ontvangen. Frits Alberts wilde stoppen en vond in dit ondernemersechtpaar een mooie opvolging.

Sander Berntsen was tot voor kort manager bij de Plus supermarkt in Renkum. De detailhandel heeft zijn passie. Hij heeft alle facetten van het supermarktwezen doorlopen. Ook was hij een aantal jaren bedrijfsleider van een C1000 supermarkt. Al eerder dacht Berntsen erover om een eigen zaak te beginnen. ,,Ik heb ook nog een ander aanbod gehad, maar dat heb ik afgeslagen. In Ermelo voelde het gelijk goed."

Kindje

Alberts neemt met een dubbel gevoel afscheid van de Ermelose supermarkt. ,,Het is toch mijn kindje,’’ meldde Alberts al eerder. Tegelijkertijd wil hij Berntsen graag aanbevelen. ,,Het is een enthousiaste vent met een goede drive over zich en genoeg ervaring.’’ De Ermelose mascotte Pauwer kwam graag naar de supermarkt om getuige te zijn van de sleuteloverdracht.

Verbouwing 

De Ermelose supermarkt aan de Burgemeester Langmanstraat staat voor een grote verbouwing. Sander en Ninotchka Berntsen hebben er zin in. Het echtpaar, dat nu nog in Arnhem woont, wil graag en met veel enthousiasme in Ermelo ondernemen. ,,Momenteel zijn we druk met sollicitaties,” zegt Berntsen. ,,We moeten het team uitbreiden.” Ondertussen leren de kersverse eigenaren het dorp kennen. Vanaf maandag zal Berntsen dus de scepter zwaaien.