Pranger zorgt ook voor nazorg na afvaltraject

ERMELO - Op 14 september start Get Healthy weer met een Lifestyle Change. Voorheen was dat alleen in Ermelo, maar voor de zomer lanceerde ondernemer Olav Pranger deze formule ook voor de Het healthy vestiging in Harderwijk. En met succes! Afgelopen maanden draaide de Ermelose ondernemer de meest succesvolle Lifestyle Change tot nu toe, althans waar het om aantallen gaat. Pranger had bij Hoeve Kindergoed een ruime locatie geregeld voor een spectaculaire Kick-off zodat iedereen de ruimte had.

Bijna honderd mensen namen deel aan dit sport-event. ,,En we merken dat er behoefte is aan een tweede editie,” legt Pranger uit. ,,Lifestyle change is een programma van 8 weken waarbij we garanderen dat je minimaal 6 tot 12 kilo kan afvallen met gemiddeld twee sportmomenten per week en zonder strikt dieet – maar wel voedingsrichtlijnen.’’ Tijdens de Lifestyle Change verliezen deelnemers niet alleen 6 tot 12 kilo in 8 weken, maar er wordt ook aandacht besteed aan hoe je op gewicht kan blijven nadat iemand zijn streefgewicht bereikt heeft.

Duizend kilo

,,We hebben vorige keer een mooie aftrap in de buitenlucht gegeven aan deze Lifestyle Change!" Dat wil de organisatie nu weer. Het streven is in acht weken gezamenlijk duizend kilo achter zich te laten. Dat gebeurt natuurlijk nu ook in de sportscholen in Ermelo en Harderwijk. Wie meer wil weten over de Lifestyle Change: Ga naar www.afvallenmetolav.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 0633130984.