Veertig Ermeloërs op kandidatenlijst

ERMELO - Eén-Ermelo presenteert vandaag haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart aanstaande. Ondernemers, voetballers, zangers, maar ook zorgverleners en studenten staan op de lijst. Zij willen, met Henri Luitjes als lijsttrekker, een nieuwe koers uitzetten.

,,Ons verkiezingsprogramma en enthousiasme heeft aanstekelijk gewerkt,” vertelt voorzitter Moniek Zonneveld. ,,We hebben maar liefst veertig Ermeloërs op onze kandidatenlijst staan. Ik ben daar heel blij mee want de kandidatenlijst is een goede afspiegeling van Ermelo. Naast veel vrouwen bevat onze lijst ook vijf zeer betrokken achttienjarigen, waaronder twee bestuursleden van de Ermelose jeugdraad.”

Top-10

De lijsttrekker van één-Ermelo is Henri Luitjes en daarmee kiest de partij voor ervaring. Luitjes is geboren en getogen in Putten en was twaalf jaar fractievoorzitter voor Wij-Putten. ,,Ik heb mij als volksvertegenwoordiger altijd ingezet voor een integer gemeentebestuur waarbij het belang van de inwoners centraal staat. Deze ervaring ga ik inzetten om te voorkomen dat Ermelo haar zelfstandigheid verliest als gevolg van het gedoe in het gemeentebestuur.” De nummer twee op de lijst is Daniëlle Terpstra. De top-10 van de kandidatenlijst bestaat verder uit: Peter Garritsen, John Dooijewaard, Alies Vrijhof, Charis Baard, Moniek Zonneveld, Jean-Paul Wiedenhoff, Annemieke Helling en Abdulahad Al Qas. De volledige kandidatenlijst met veertig namen is te vinden op: www.eenermelo.nl/verkiezingen