'Er is werk aan de winkel' 

ERMELO - Het CDA Ermelo is zaterdag de verkiezingscampagne gestart met de presentatie van hun nieuwste aanwinst: de CDA Ermelo Caravan. Met deze caravan zal de partij de komende weken door heel Ermelo toeren en bezoeken ze alle wijken en buurten, om in gesprek te komen met de mensen.

Lijsttrekker Sarath Hamstra: ,,Onze slogan is vernieuwd en vertrouwd en dat is niet voor niets. Wij vinden het belangrijk om in gesprek te gaan met de mensen om te kijken wat er speelt in de buurt. Dit kan over van alles gaan, over parkeerproblemen, hondenpoep, scheve stoepen of groenonderhoud. Naast onze CDA Ermelo Caravan gaan we langs de deuren. De afgelopen verkiezingen hadden wij een winkel waar mensen binnen konden lopen met hun vragen. Dit keer wilden wij iets vernieuwends en toen kwam deze caravan op ons pad.”

Gezondheid

Komende zaterdag zal het CDA Ermelo op verschillende plekken te vinden zijn. Hierbij staat gezondheid voorop. Hamstra: ,,Iedereen die meedoet in de campagne doet voor zij de deur uit gaan een zelftest.” De gesprekken met inwoners van Ermelo leveren de partij allerlei punten op. ,,Op de website van het CDA Ermelo zullen alle punten verschijnen die zijn opgehaald. Zo is goed te volgen wat de onderwerpen zijn die leven in Ermelo, maar zal de partij ook aangeven op welke manier zij daarmee aan de slag gaan," aldus de lijsttrekker. ,,De afgelopen jaren waren er meerdere onderwerpen waarbij inwoners zich onvoldoende gehoord voelden door de gemeente. Voorbeelden hiervan zijn de maatwerkwoningen aan de Zandkampweg, het maaibeleid aan de Lijsterlaan en de plotseling verhoogde zwemtarieven tot maar liefst 89%. Gelukkig kon onze partij een rol spelen in deze onderwerpen, maar er is nog genoeg werk aan de winkel!” Ben je benieuwd wanneer CDA Ermelo in jouw wijk is of wil je al eerder met ze in contact komen? Dat kan via de website: www.cdaermelo.nl.