Daisy Vliegenthart op plek 2 kandidatenlijst

ERMELO/ NIJMEGEN - Tijdens een zeer goed bezochte ledenvergadering in Nijmegen is door de leden van het CDA Gelderland de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart 2023 vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door Peter Drenth uit Doetinchem. Op plek 2 staat de 45-jarige Daisy Vliegenthart-Goedhart uit Ermelo.

Vliegenthart is een bekende uit de lokale politiek. Voor zij statenlid werd, was ze namelijk voorzitter van het CDA Ermelo. Ook was ze campagneleider. In het dagelijks leven is zij werkzaam als Strategisch Adviseur bij de Belastingdienst. Sinds 2015 is Daisy lid van de Provinciale Staten met in haar portefeuille luchtvaart, regionale economie, recreatie en toerisme, Europa, innovatie, onderwijs en arbeidsmarkt en stikstof. 

Bijzondere tijd

Daisy Vliegenthart-Goedhart laat weten bijzonder trots te zijn op haar plek op kandidatenlijst. ,,We leven in een bijzondere tijd met grote uitdagingen. Een tijd waarin we kampen met grote onzekerheden en waarin de samenleving moet kunnen rekenen op een betrouwbare overheid. Een overheid die keuzes durft te maken en naast de mensen staat in plaats van vanuit Arnhem regeert."