Zijn deze bezuinigingen wel nodig?

ERMELO - De afgelopen maanden is door de ambtelijke organisatie, ondersteund door de bureaus JE Consultancy en Berenschot, gewerkt aan een voorstel om te komen tot een sluitend programmabegroting. Verschillende scenario’s op verschillende taakvelden zijn aan het college voorgelegd. Hett college heeft uiteindelijk richting gekozen en per taakveld een scenario aangewezen. Het betreft een pakket bezuinigingen van meer dan € 7,5 miljoen, omdat het college ook naar wensen rondom nieuw beleid heeft gekeken.

Op zaterdag 3 juni is Progressief Ermelo van 11.00 tot 14.00 uur aanwezig op en rond het Pauwenplein bij De Enk. Raadsleden gaan dan graag met inwoners in gesprek over de voorliggende bezuinigingen. Is deze enorme bezuiniging wel nodig en wat zijn daarvan de gevolgen voor de inwoners van Ermelo? Hebben de voorgestelde bezuinigingen invloed op het groen en de speelgelegenheden in uw omgeving? Wat zijn de consequenties voor de sportverenigingen? Kunnen culturele organisaties hun activiteiten blijven organiseren? Hoe belangrijk is het om een ‘zorgdorp’ te blijven?

Vragen

Progressief Ermelo gaat ook op werkbezoek bij organisaties en verenigingen. Zo horen ze over de ideeën die leven of zorgen die er zijn. Meer informatie? Mail dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem rechtstreeks contact op met een van de raadsleden. Hun contactgegevens kunt u vinden op www.progressiefermelo.nl