'Goede zwemvoorziening is belangrijk voor Ermelo'

ERMELO - Het CDA Ermelo stelt aanstaande zaterdagmiddag van 12:00 tot 16:00 uur zwembad Calluna gratis beschikbaar voor alle inwoners van Ermelo en andere bezoekers.

Erik van der Weide, woordvoerder Sport voor CDA Ermelo legt uit: ,,Voor het CDA Ermelo is een goede zwemvoorziening van belang voor Ermelo. De afgelopen vier jaar hebben wij ons hard gemaakt voor een nieuwe zwemvoorziening voor Ermelo. Het behoud van het zwembad met recreatiebad is niet alleen goed voor de uitstraling van het dorp, maar is echt een meerwaarde voor de kinderen, jonge ouders, de senioren, de sportzwemmers, de ouderen en recreatieondernemers plus het toerisme in Ermelo.” Het CDA Ermelo heeft daarom besloten het zwembad op zaterdag 10 maart te huren en gratis beschikbaar te stellen aan alle inwoners van Ermelo en overige bezoekers. ,,Een mooi signaal waarmee we het belang van een goede zwemvoorziening in Ermelo nog meer onderstrepen,” vertelt Van der Weide.
De komende jaren wordt er een nieuwe sporthal en zwembad gebouwd. Het CDA Ermelo vindt het van belang dat inwoners, verenigingen en bedrijven op tijd worden betrokken bij het meedenken over de invulling van de nieuwe sport- en zwemaccommodatie. ,,Voor het CDA Ermelo is zaterdag 10 maart ook een schitterende kans om gebruikers van het zwembad te vragen naar hun ideeën. Uiteindelijk willen we een nieuwe sporthal en zwembad neerzetten, waar Ermelo de komende 40 jaar weer de vruchten van kan plukken!” besluit Van der Weide.