Jeugdcommissie laat kinderen tot en met 10 jaar voetballen

ERMELO - Zaterdag 13 maart wordt een mooie dag voor kinderen die houden van voetballen of dat graag willen ontdekken. Want op die dag organiseert DVS’33 Ermelo voor kinderen tot en met 10 jaar een Speciale Open Training, dat is voor de kinderen van de F-League tot en met de Jeugd onder 10. Dus vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes en alle anderen van die leeftijd zijn allemaal welkom.

Deze Speciale Open Training is een initiatief van de jeugdcommissie en de TCO van DVS’33 Ermelo. Daarmee willen zij kinderen de kans te geven om te ontdekken wat ze leuk vinden en tegelijk lekker in beweging te komen. In een teamsport, zoals voetbal, leer je heel veel over jezelf en hoe je goed kan samenwerken. En het is gewoon leuk en gezond om samen te bewegen in de buitenlucht! Helemaal in een tijd van corona.

Challenges

DVS’33 Ermelo verzorgt voor elke leeftijdsgroep een leuke training met vier challenges. Natuurlijk worden deze challenges afgesloten met een ‘eindbaas’: een partijtje. Deze speciale Open Training vindt plaats op het Sportpark DVS’33 en start om 9.15 uur met ontvangst en duurt tot 10:45 uur. Omdat de ouders niet mee het sportpark op kunnen, is er een ontvangstteam die de ouders en hun kinderen ontvangen en de kinderen weer terug begeleiden.

Meer

Als kinderen na 13 maart een paar keer mee willen trainen, dan kan dat zeker. Zonder verplichtingen, mogen kinderen een hele maand op proef meetrainen. Gratis dus.! Voordat je competitie gaat spelen, moet je wel zijn aangemeld. Ook is er gratis iedere woensdag om 14.30 uur voor kinderen tot en met 12 jaar, lid of geen lid, de voetbalschool bij DVS’33 Ermelo.