Nero de Boer tekent vierjarig contract 

ERMELO - De komende jaren zal Nero Barbershop hoofdsponsor zijn van de Veluwse Trailrun. Organisator Gerard Peek en Nero de Boer van Nero Barbershop tekenden de afgelopen week een contract voor de komende vier jaar. Deze zal bestaan uit het ondersteunen en het verder ontwikkelen van de Veluwse Trailrun op de Ermelosche Heide van Ermelo waarin de ‘mens’ in sportiviteit, natuur en verzorging centraal zal komen te staan.

Dat we snel tot een overeenkomst kwamen had te maken met dat Nero al vanaf het eerste uur betrokken is geweest bij de Veluwse Trailrun en de gemeenschappelijk passie voor sport en natuur, aldus Gerard Peek. De tijdsduur van 4 jaar hoofdsponsorschap geeft aan dat we een lange adem hebben om het evenement verder te ontwikkelen en te laten groeien. En.. die lange adem past ook bij een TrailRunner / Walker! We zijn als organisatie daarom erg blij met de samenwerking: ‘Hierdoor kunnen we op een mooie manier al onze onderdelen van de Veluwse Trailrun op een zo groen mogelijke ‘voetprint’ presenteren’.

Inschrijven

De Veluwse Trailrun vind 4 september nabij de Schaapskooi op de Ermelosche Heide te Ermelo plaats. Het programma zal bestaan uit de TrailRun afstanden 1km (gratis voor verstandelijk beperkten), 10km, 16km, 23km en 30km. En de TrailWalk, die start bij NS-Ermelo met 15km en 23km. Er zal een totaal maximaal aantal deelnemers op het evenement mogen starten. Momenteel is inschrijven voor een aantal onderdelen nog mogelijk via www.veluwsetrailrun.nl