Eerst oefenwedstrijden dan de competitie

ERMELO – Derde Divisionist DVS’33 Ermelo maakt zich op voor een nieuw seizoen en hopelijk een weer normaal speelseizoen. Zoals het er nu naar uitziet kunnen na de zomer de wedstrijden weer worden gespeeld. In de zomer starten de Ermeloërs met een aantal oefenwedstrijden.

De indelingen en competitieprogramma’s van de top van het amateurvoetbal voor het seizoen 2021-2022 zijn bekend. De Tweede Divisie heeft met invang van het nieuwe seizoen een nieuwe naam gekregen: Jack’s League. Dit vanwege een sponsorovereenkomst met Jack’s Casino. De deelnemende teams voor deze League zijn dezelfde als die van seizoen 2020-2021. Door het afbreken van de competitie vanwege de coronamaatregelen werd dit seizoen niet uitgespeeld en vond er ook geen degradatie plaats.

Oefenwedstrijden

De oefenwedstrijden van de A-selectie van DVS’33 Ermelo beginnen op zaterdag 17 juli in Hardenberg tegen HHC, daarna volgt op 24 juli de uitwedstrijd tegen VV Hercules. Op dinsdag 27 juli speelt het 1e elftal thuis tegen Batavia’90, waarna ze op 31 juli uitspelen in Spakenburg tegen IJsselmeervogels.. Op dinsdag 3 augustus thuis tegen DOVO en 7 augustus uit naar Sparta Nijkerk. Tenslotte wordt de laatste oefenpartij gespeelt op zaterdag 14 augustus tegen ACV Assen. Op zaterdag 21 augustus begint dan het nieuwe seizoen. DVS’33 Ermelo start dan met een uitwedstrijd tegen AFC Ajax in Amsterdam.