Trampolinespringster zoekt nog sponsoren

ERMELO/ HARDERWIJK - De 12-jarige Chemene Hazelof, die traint bij Sparta Ermelo, is helemaal klaar voor het jeugd WK. Ze zal op 25 november haar debuut maken. Zij is de jongste springer die uit zal komen voor Nederland.

Op 21 november zal Chemene met TeamNL afreizen naar Azerbeidzjan waar in Baku het WK zal plaatsvinden. De afgelopen maanden hebben in het thema gestaan van teamgenoten leren kennen en veel extra trainen. De afgelopen weken heeft ze dan ook hard werkt om volgende week haar nieuwe oefening te kunnen springen in een hele grote Arena in het sportcomplex MGA - National Gymnastics Arena. En dat het spannend is spreekt voor zich! Zoiets groots heeft zij nog nooit meegemaakt en ook het afreizen naar een ver land zonder ouders is ook niet niks. Het WK wordt namelijk zonder publiek georganiseerd vanwege Corona. De hele ploeg zal dan ook gedurende de gehele reis in een bubbel leven en dat is natuurlijk op zich ook al een hele belevenis. Desalniettemin zal dit voor Chemene een geweldig mooi avontuur worden waar ze daarna met trots op kan terug kijken.

Omdat het gehele WK door de springer zelf betaald moet worden en er vanuit de bond niets wordt vergoed, heeft Chemene een Talentboek pagina aangemaakt. Mochten er nog lezers zijn die een lokaal talent willen sponsoren dan kan dit hier!