Nieuwe Hoofdtrainer voor seizoen 2023-2024

ERMELO - De Technische Commissie en het bestuur van DVS’33 Ermelo hebben Patrick Loenen aangesteld als Hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024. De 48-jarige inwoner van Utrecht volgt na het huidige seizoen interim-trainer Hennie in ’t Hof op. In het dagelijks leven is Loenen Senior Application Consultant bij G2 Speech en staat als trainer bekend om zijn drive en innovatieve manier van werken.

Als voetballer speelde Loenen bij VV Utrecht en Holland (het huidige DHSC), waarna hij startte als jeugdtrainer bij Argon in Mijdrecht en uiteindelijk de overstap naar de senioren volgde. Bij Argon promoveerde hij in vier seizoenen van de tweede klasse naar de Hoofdklasse. Na de overstap naar Eemdijk was het daar in het eerste seizoen direct raak met een kampioenschap naar de Derde Divisie, waarna hij vier seizoenen werkzaam was bij Sportlust’46 en daar promoveerde van de eerste klasse naar de Derde Divisie. Met dit prachtige CV kwam er een mooie kans bij Spakenburg in de Tweede Divisie. Bij de blauwe grootmacht gaf Loenen echter in oktober al aan dat het bij één seizoen zou blijven. Korte tijd later werd er besloten om in goede harmonie vroegtijdig afscheid van elkaar te nemen. Met de overeenkomst bij DVS’33 Ermelo gaat Loenen voor het eerst een club buiten de provincie Utrecht trainen.

Succes

Loenen: ,,Na mijn aangekondigde vertrek om niet te verlengen bij Spakenburg heeft Edmund mij benaderd om in gesprek te gaan. De afgelopen jaren hebben we elkaar al meerdere malen gesproken en dat heeft nu een vervolg gekregen in een aantal gesprekken met de voltallige TC. DVS’33 is voor mij één van de mooiere clubs in de omgeving en ik wil heel graag komen werken in Ermelo. Ik streef altijd succes na met mijn ploegen, en dat zal bij DVS ook zo zijn. De faciliteiten en grootte van de club maken het samen met een mooie aanhang voor mij een prachtige uitdaging om volgend seizoen aan de slag te gaan. De ambitie van de club spreekt mij aan en nu ik mijn handen vrij heb kan ik de rest van dit seizoen gebruiken om goed voor te bereiden naar volgend seizoen in samenspraak met de TC. Uiteraard wens ik de huidige staf heel veel succes dit seizoen in de spannende strijd in de Derde Divisie!’’’