Zijn de trainingen succesvol?

ERMELO - Afgelopen zaterdag was de afdeling synchroonzwemmen van ZEW in Raalte voor de regiocompetitie. Deze competitie is ingedeeld op basis van diploma-eisen en onderliggend leeftijdseisen. De Ermelose delegatie bestaande uit zwemsters Nienke, Emma, Cathalijne en Roos kwam uit in de Age1 en had de volgende figuren op het programma staan: gestrekt balletbeen, barracuda, zwaan en waterdruppel. Ieder figuur in deze beoordelingssport heeft een eigen moeilijkheid om ‘de perfectie te bereiken’.

Het succes van de vorige wedstrijd werd nu compleet doordat Roos ook haar Age1 diploma heeft behaald. Bij de Junioren ging Else-Lien voor ZEW het water in met figuren die nog meer complexiteit vragen aan stabiliteit, door draaien en snelle elementen.
 Komende periode wordt er van de zwemsters veel gevraagd: met ingang van het nieuwe kalenderjaar zijn er nieuwe figuren die op wedstrijden uitgevoerd moeten worden. Februari is in dat opzicht weer een spannende test of de trainingen succesvol zijn geweest. Tevens zal dat een ijkmoment worden om te besluiten of we met deze zwemsters Age1 in mei 2023 deelnemen aan een internationale wedstrijd in Luxemburg. Kinderen die houden van zwemmen, dansen en muziek kunnen vrijblijvend meedoen met een training synchroonzwemmen. Elke dinsdag van 18:00 – 19:00 uur traint ZEW in zwembad Calluna in Ermelo. Aanmelden voor een training kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..