Voorbereiding op Dassen TrailRun

ERMELO - Als voorbereiding op de Dassen Trailrun van 4 maart krijgen alle 1.100 basisscholieren uit Ermelo, eind januari op school een (hardloop)clinic aangeboden. Vanuit de Organisatie en de JOGG-regisseur van Interactie Sportbedrijf Ermelo is in het kader van 'Jongeren Op Gezond Gewicht' dit sportieve initiatief ontstaan.

Buiten de lange afstanden kunnen kinderen in de voorjaarvakantie ook starten op de 1km Das-JOGG-er (+ coach) of de 3km Das-JOGG-er van de nieuwe 'Dassen TrailRun'. Bij de finish krijgen de 'kleintjes' een mooie herinneringsmedaille omgehangen en kan met het tonen van het startnummer nog een gezonde verrassing bij de stand van 'JOGG' en 'PLUS Berntsen' in het Traildorp worden opgehaald. De start/finish en het opgebouwde Traildorp is in het omsloten Veldwijk-bos gelegen aan de Horsterweg/ Kolbaanweg. De Dassen Trailrun ligt dicht bij het centrum van Ermelo, op 500m vanaf NS-Ermelo en daardoor voor ieder makkelijk bereikbaar.

Vol=Vol

De Stichting Veluwe Sportief, verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse Veluwse Trailrun in september, staat ook borg voor de organisatie van deze nieuwe Dassen TrailRun.
De locatie en het parkoers is in het kader van de Wet Natuurbescherming door een onafhankelijk ecologisch bureau onderzocht en de bevindingen zijn in een rapport verwerkt.
Direct inschrijven en Informatie van de Dassen zijn te vinden op: www.dassentrailrun.nl. Er is een maximaal limiet aan deelnemers per/onderdeel voor de Dassen TrailRun en we hanteren Vol=Vol!