Deelnemers steunen lokale initiatieven

ERMELO - Ermelo maakt zich op voor het jaarlijkse Golfkampioenschap op 1 juli bij The Links Valley Golfbaan. Het is de vijfde editie van een uniek evenement dat alleen toegankelijk is voor golfers (m/v) met een minimumleeftijd van 18 jaar en ingezetenen van de Gemeente Ermelo.

,,Het golfkampioenschap is een laagdrempelige wedstrijd waar plezier voorop staat. Golfende dorpsgenoten kunnen elkaar ontmoeten en netwerken terwijl ze genieten van een gezellige wedstrijd van 18-holes met leuke prijzen,” legt de organisatie. ,,Er is plaats voor maximaal 56 deelnemers, dus schrijf je snel in via onze website!”

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf nu op www.ermelogolf.nl. Deelnemers moeten in bezit zijn van een GVB en inwoners (18+) zijn van Ermelo. De kosten voor deelname bedragen €98,00 voor leden van The Links Valley en €145,00 voor niet-leden. Dit is inclusief lunchbuffet, borrel met bittergarnituur en een bbq met 4 consumpties. ,,Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag op de golfbaan.” Dit jaar steunt de organisatie een goed doel ‘dicht bij het hart’. ,,In september willen we de bewoners en vrijwilligers van De Luwte en Herbergier in het zonnetje zetten met een geheel verzorgde en uitgebreide lunch bij Proeverij De Ontmoeting. Door deel te nemen aan het Ermeloos Golfkampioenschap steun je dit mooie initiatief en draag je bij aan een betere samenleving,” zo meldt de organisatie. Wie samen met mede-golfers wil genieten van een dag vol plezier en uitdaging op de prachtige golfbaan van The Links Valley kan zich inschrijven via www.ermelogolf.nl