Op zoek naar een andere uitdaging

ERMELO - Het bestuur en de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo maken bekend dat de samenwerking met hoofdtrainer Patrick Loenen beperkt blijft tot één seizoen. De inwoner van Utrecht heeft aangegeven zijn overeenkomst niet te willen verlengen en voor volgend seizoen op zoek te gaan naar een andere uitdaging.

De Technische Commissie en het bestuur van DVS’33 Ermelo betreuren de beslissing van Loenen, maar respecteren deze uiteraard. Alle partijen hebben vertrouwen in een succesvol vervolg van het moeizaam gestarte seizoen. Met de overwinningen in de laatste twee speelrondes tegen HSC’21 en Eemdijk lijkt de weg naar boven gevonden te zijn.

Anders

Patrick Loenen: ,,Ik baal hier enorm van, DVS is werkelijk een fantastische club. Zowel mijn gezin als ik zijn hier door supporters, sponsoren en BusinessClub geweldig ontvangen en we voelen ons enorm gewaardeerd. Anderzijds loop ik ook tegen een aantal zaken aan die naar mijn beleving anders zouden moeten. Aangezien ik niet leidend ben in deze, heb ik helaas voor mezelf besloten volgend seizoen wat anders te gaan doen. Ik koester geen enkele vorm van rancune naar wie dan ook, sterker nog: ik heb een aantal mooie mensen leren kennen en aangezien de verstandhouding tussen staf en spelers optimaal is, sterkt het mij alleen nog maar meer om er een heel mooi seizoen van te maken.”

Eigen keuze

Aart Goossensen, namens Bestuur DVS’33 Ermelo: ,,Wij vinden het jammer dat Patrick de keuze nu al heeft gemaakt, ook omdat de intentie van alle partijen was om langdurig met elkaar samen te werken. Het geeft echter ook duidelijkheid voor alle betrokkenen. Anderzijds is een trainer een werknemer van de vereniging en altijd vrij om zijn eigen keuze te maken. Patrick heeft beloofd dit seizoen nog zijn uiterste best te doen en dat waarderen we. Wij hebben daar ook alle vertrouwen in.”