Iedereen kan een sportheld zijn, wie draag jij voor?

ERMELO - Interactie Sportbedrijf Ermelo organiseert samen met de gemeente Ermelo de jaarlijkse Ermelose Sportverkiezing. Tijdens het feestelijke Sportgala op vrijdag 16 februari 2024 worden de Ermelose sporthelden in het zonnetje gezet.

Als inwoner van Ermelo is jouw hulp hard nodig om hier een onvergetelijke avond van te maken. Om die reden roept Interactie je op één of meerdere sporthelden voor te dragen. Iedereen kan een sportheld zijn, daarvoor hoef je niet per se Nederlands kampioen te zijn. Heeft jouw sportheld een bijzondere prestatie geleverd, zoals het winnen van de clubkampioenschappen, kampioen geworden in de zaalcompetitie, goud, zilver of brons behaald? Dan kun je in één van de volgende acht categorieën jouw sportheld voordragen: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportinitiatief, sportploeg, sportvrijwilliger, sportiefste basisschool en sportfoto van het jaar.

Stemmen

Ga naar https://interactie-ermelo.nl/voordragen-sporthelden-2023/ en vul het online formulier in. Dit kun je doen tot en met zondag 17 december 2023. Je mag in alle acht categorieën iemand voordragen. Nadat alle inzendingen zijn beoordeeld door de nominatiecommissie, kiezen zij per categorie drie helden. Daarna kan iedereen dan stemmen op hun favoriet.