Jongste voetbaljeugd heeft plezier

ERMELO - Afgelopen zaterdag viel er weer van alles te beleven bij DVS. Maar liefst ruim zestig voetballertjes kwamen die dag op het sportpark aan de Sportlaan bijeen om te strijden voor de spiksplinternieuwe JagersnestCup 2017.

Maar liefst vijf voetbalverenigingen verdeeld over dertien verschillende voetbalteams namen deel aan dit geweldige voetbalspektakel. De kleuren van DVS’33 Ermelo (6 teams), VVOG (3 teams), FC Horst (2 teams), Zwart-Wit’63 (1 team) en Rood-Wit’58 (1 team). Een schitterend voetbaltoernooi waarin weinig moest en veel mocht. Plezier in het voetbalspelletje voerde de boventoon. Heel veel voetbalmensen waren de afgelopen tijd druk geweest om de Jagersnest Cup 2017 te laten slagen. En met succes. Dus chapeau aan de hoofdsponsor ’t Jagersnest en de organisatie van dit grote voetbalspektakel. De allerkleinste voetbaljeugd genoot met volle teugen.

Finale

Rond de klok van 11:00 uur waren bijna alle wedstrijden gespeeld en hadden VVOG (3) en VVOG (1) zich in de finale weten te spelen. Die finale werd onder leiding van scheidsrechter Madelon de Rooij gespeeld op het fraaie pannaveld van DVS. Onder het oog van heel veel publiek wist VVOG 3 de score te openen, maar exact drie minuten later wist ook VVOG 1 nog een doelpunt te maken. eindigde die zinderende finale tenslotte in 1-1. Om 11:12 uur weet VVOG (3) de score te openen maar exact drie minuutjes later weet VVOG (1) zich naast die andere finalist te voetballen. Er werd besloten om twee winnaars uit te roepen van de allereerste Jagersnest Cup 2017.

Pannenkoeken eten

Na de spannende finale werd het natuurlijk de hoogste tijd voor het nuttigen van de heerlijke pannenkoeken en limonade op het DVS-plein. Pannenkoeken beschikbaar gesteld door sponsor ’t Jagersnest en uiteraard de prijsuitreiking van de bijzonder fraaie Wisselbeker aan de twee voetbalteams van VVOG. Echter niet alleen de winnaars gingen met een prijs naar huis. Organisator Fons Verduin riep alle voetballertjes op het bordes om een aandenken in ontvangst te komen nemen. Elke voetballer kreeg die zaterdagochtend een bijzonder fraai vorm gegeven mini Jagersnest Cup 2017 mee naar huis. Uit handen van directeur Coen van den Broek ontvingen de VVOG spelertjes tenslotte de fel begeerde Jagersnest Cup 2017.