Schoolkorfbalkampioenschap bij Dindoa

ERMELO - Groep 6 van de Prins Bernhardschool eindigde vandaag op een prachtige tweede plaats tijdens de Gelderse Kampioenschappen schoolkorfbal. Het Ermelose team werd in de finale verslagen door de Wilhelminaschool uit Bennekom. In de categorie groep 8 ging de winst naar de Da Costaschool uit Nunspeet.

Deze provinciale wedstrijden werden dit jaar georganiseerd door Dindoa. Tijdens de voorrondes vorige maand wist de Prins Bernhardschool zich zowel met groep 6 als groep 8 te kwalificeren voor deze competitie. Naast de Instituut Jacob Cats wedstrijdbeker bemachtigden zij toen ook de wisselbeker. Trots namen de spelers van groep 6 van de Prins Bernhardschool de beker in ontvangst. Natuurlijk hadden ze gehoopt op winst, maar het gevoel van succes was hierbij uiteindelijk overheersend. Groep 8 eindigde vandaag op een mooie derde plaats. Het was vooral een sportief toernooi onder perfecte omstandigheden. Burgemeester André Baars opent het toernooi om half 10 waarna de teams werden voorgesteld door de enige echte Ermelose sportcommentator Evert ten Napel. Ook de JOGG like Ermelo regisseurs waren aanwezig. Zij zorgden voor voldoende water en gezonde snacks.