Winnen in stijl

 

ERMELO – Zaterdagmiddag tekende Moda Donna e Si een sponsorcontract met DVS’33 Ermelo. De modezaak gaat daarmee de kleding voor de spelers en staf van het eerste elftal verzorgen.

Moda Donna e Si is een toonaangevende modezaak voor dames en heren. De zaak voor exclusieve mode kennen veel Ermeloërs vooral van de damesmode. Maar dat er ook luxere herenkleding wordt verkocht, mocht wel meer bekendheid krijgen. Dat was de reden voor eigenaren Richard en Hammie van Heukelum om een sponsorovereenkomst met DVS’33 Ermelo aan te gaan. ,,Door deze overeenkomst zijn we ervan overtuigd dit verder uit te kunnen breiden,’’ legt Richard van Heukelum uit. De modezaak heeft de spelers en de staf van het ‘vlaggenschip’ van DVS’33 Ermelo, het eerste elftal stijlvol aangekleed. Van Heukelum: ,,Bewust hebben wij gekozen voor topmerken die passen bij topsporters. Bijvoorbeeld de Jeans van Reign! en de sneakers van P448. Twee Italiaanse merken waar sporters met gevoel voor design aan hebben meegewerkt omdat zij juist weten wat een topsporter wil. Als modezaak hebben wij geen advies op welke plek in het veld een speler moet spelen of welke tactiek de staf moet toepassen. Wel hebben wij het juiste advies voor de outfit; zorg dat je met 1-0 voorstaat als je je tegenstander tegenkomt.’’ De eigenaren van de exclusieve modezaak zijn er van overtuigd dat goede, stijlvolle kleding indruk maakt op de tegenstander. ,,Daarom zeggen wij in het Italiaans tegen DVS33 Ermelo, maar ook tegen al onze klanten: Vestito Per Impressionare (dress to impress).’’

Controle

Ook Martijn Bouwman van het Ermelose 3B-Security&Recherche tekende zaterdag een sponsorcontract bij de Businessclub van DVS’33 Ermelo. Betrouwbaar, betrokken en bekwaam’, dat zijn de drie sleutelbegrippen voor Bouwman. Bouwman begon afgelopen voorjaar met zijn bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in beveiliging van winkels, bedrijven en evenementen. Voor de Ermelose Derde Divisionist gaat Bouwman de toegangscontrole doen van de Businessclub.