Gouden jubileum trimclub DVS’33 Ermelo

ERMELO – Aanstaande zaterdag bestaat trimclub Keep Fit van DVS’33 vijftig jaar. Wekelijks komen een aantal enthousiaste trimmers bij elkaar om te sporten. Er wordt een bosloopje gedaan, wat oefeningen en voor de liefhebbers als afsluiting een potje voetbal. 

‘Al twintig jaar staan er enkele tientallen Ermeloërs zaterdagsmorgens vroeg op om te gaan trimmen bij de gezelligheidsclub Keep Fit. Om klokslag half negen komen zij in de benen, met het doel hun conditie op peil te houden. Zomer en winter, weer of geen weer, geen zaterdagmorgen wordt overgeslagen.’, zo begon het artikel in het Schilders Nieuwsblad over het twintig jarig jubileum van Keep Fit. Aanstaande zaterdag bestaat dezelfde trimclub al vijftig jaar. ‘Een club met een gouden randje’ noemt het bestuur van de club dit. Opvallend is dat er nogal wat sporters zijn die langdurig lid zijn van de trimclub. Vanwege het jubileum hebben de huidige trainers, oud-trainer André Bakker bereidt gevonden om de mannen van de trimclub weer eens te trainen.

Speciaal

Alle leden, oud-leden, maar ook andere belangstellenden worden door het bestuur uitgenodigd om na afloop van de training de speciale bijeenkomst te bezoeken in het clubhuis van DVS’33 Ermelo. Daar wordt tevens stilgestaan bij het unieke feit dat Jaap Sterenberg na 50 jaar heeft besloten om te stoppen met zijn werkzaamheden als secretaris/penningmeester. Zolang Keep Fit bestaat is hij een van de steunpilaren én de stuwende kracht geweest achter alle activiteiten van deze boeiende trimclub. Onder het genot van koffie met gebak en waarschijnlijk opgeluisterd door bloemlezingen op Keep Fit en Jaap kunnen oude herinneringen worden opgehaald en kan het vizier op de toekomst worden gericht.