Laatste wedstrijd op oude banen

 ERMELO - Zondag 8 juli organiseert LTV Irminloo het laatste toernooi op de oude ondergrond van de banen; het Thuisblijverstoernooi. Maandag 9 juli beginnen de werkzaamheden voor de nieuwe banen.

De tien tennisbanen van LTV Irminloo worden voorzien van een nieuwe ondergrond, Matchclay, een soort gravel. De huidige banen zijn geheel versleten banen. Vorige maand besloot de gemeenteraad goedkeuring te verlenen voor een subsidie voor de nieuwe banen. Eigenlijk was gepland dat de banen pas over twee jaar aan vervanging toe zouden zijn, echter die termijn werd niet gehaald. Helaas, aldus het bestuur van LTV Irminloo. De in 2007 aangelegde lagen zouden tenminste tot 2022 goed moeten blijven, het was immers een nieuw topproduct. Dat bleek dus tegen te vallen waardoor de vereniging zelfs het risico zou lopen dat de tennisbond de banen volgend jaar zou afkeuren voor wedstrijden. Gelukkig betaald de gemeente twee ton, maar de vereniging zelf betaald ook flink aan de nieuwe banen mee.

Buffet

Ook niet-leden van Tennisvereniging Irminloo kunnen meedoen aan het Thuisblijverstoernooi, dat om 09.30 uur begint en om ongeveer 17.00 uur met een buffet eindigt. Kosten voor deelname aan het toernooi zijn 15 euro inclusief lunch en afsluitend buffet. Vol=Vol, dus snel opgeven via de mail is geboden. Doorgeven van naam, sterkte (beginner, gevorderd of KNTB-sterkte ) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt in teams van zes personen gespeeld, dus men kan ook met een team inschrijven. Bij individuele opgave wordt je in een team ingedeeld. De inschrijving sluit op maandag 2 juli.