Toertocht naar Gelderse Vallei

ERMELO - Op zaterdag 7 juli organiseert de Veluwse Wielervereniging weer haar jaarlijkse Vuursche Vallei Tocht. De twee langste afstanden zijn bij uitstek geschikt voor de sportieve fietser terwijl recreanten hun hart kunnen ophalen op de korte afstand.

Deze tocht voert, zoals ook al in de naam zit opgesloten, naar de omgeving van Lage Vuursche via de Gelderse Vallei. Op deze tocht ziet u daarmee een sterk wisselend landschap variërend van bos tot poldergebied. De 115 km en 160 km routes gaan via de Arkemheense polder naar de Lage Vuursche. Hierna volgt de 160 km route een lus over delen van de Utrechtse Heuvelrug met als serieuze kuitenbijter de Amerongse Berg en gaat terug via de Gelderse vallei en Achterveld. De 115 km route gaat terug via de Treek en Achterveld. De 75 km route brengt de deelnemers langs veel mooie plekjes richting Kootwijkerbroek en gaat terug via Achterveld. Deze afstand is bestemd voor de recreatieve fietser, maar zeker ook voor de sportieve fietser met wat minder tijd.

Uitstekende verzorging

Vanwege de prachtige routes, uitstekende verzorging onderweg en de gezellige start/finish accommodatie staat de Vuursche Vallei Tocht al jaren garant voor een geslaagde fietsdag. Alle route's zijn volledig uitgepeild, gedrukte versies bij de start. De VVT voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU, met trots dragen wij het keurmerk 'NTFU Extra Goed Geregeld'. De afstanden en starttijden zijn: Kosten volgens NTFU-normen 160 km 08.00 – 09.00 uur 115 km 08.00 – 10.00 uur 75 km 08.00 – 10.00 uur Start en finish bij 'De Muzenhof', Leuvenumseweg 66, Ermelo. Kleed- en douchegelegenheid aanwezig. Uitstekende begeleiding en verzorging onderweg. Voor meer informatie: 06-13480618 of surfen naar: www.vwv-ermelo.nl Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. NTFU site: https://www.fietssport.nl/details/toertocht/id/46989