Mindful Run Harderwijk slaat de vleugels uit

ERMELO - Deze zomer hebben de Mindful Walk en Mindful Run instructeurs Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer gebruikt om hun vleugels verder uit te slaan. Tot nu toe gaven ze alleen de cursussen in Harderwijk. Vanaf 1 september zijn ze ook begonnen met het aanbieden van Mindful Walk en Mindful Run in Ermelo en Nunspeet.

Dit is niet vanzelfsprekend . Mindful Run Nederland geeft alleen een licentie uit voor een bepaalde plaatsen als de instructeurs daarvoor een opleiding hebben gedaan. Daarmee wordt de kwaliteit van de cursussen gegarandeerd. Daarom zijn De Bruin en Leemeijer ontzettend blij dat ze het werkgebied mogen uitbreiden naar de omringende plaatsen. De uitbreiding komt op een goed moment. Het eerste half jaar zijn de cursusgroepen vooral ingevuld door deelnemers uit Harderwijk. Er komen nu steeds meer inschrijvingen uit de omringende plaatsen en daarom is het mooi dat de cursussen dichter bij -in Ermelo en Nunspeet- aangeboden gaan worden.

Combinatie

De Bruin: ,,Mindful Walk of Mindful Run is een combinatie van hardlopen, ademhalingstechnieken en mindfulness. Door het toepassen van deze technieken voel je je mentaal sterker en fysiek fitter.’’ Mindful Walk en Mindful Run is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde Wandelaar of hardloper. Mindful Walk of -Run geeft je weer echt het plezier in wandelen en hardlopen terug. Niet bezig zijn met de prestatie, maar ook genieten van elke Run of Walk die je doet. Mindful Run is een bewustwordingsproces en tijdens de 5-weekse cursus leer je hoe het werkt.

Aanmelden

Vanaf 18 september starten weer nieuwe cursussen in Nunspeet en Harderwijk. In de weken daarna komen daar steeds weer nieuwe data bij, ook in Ermelo. Voor informatie of aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.mindfulrun.nl/harderwijk