Honderden basisschoolleerlingen in beweging

ERMELO – Gisteren werd het DVS Schoolvoetbaltoernooi gehouden voor de groepen 5 en 6 van de Ermelose basisscholen. Er deden 21 teams mee, waarbij de Prins Bernardschool en de Ireneschool de winnaars werden.

Woensdagmiddag 17 oktober was het één en al bedrijvigheid aan de Ermelose Sportlaan. Er was net als alle andere jaren absoluut geen sprake van een slaperig dorpje, integendeel. Tal van Ermelose schoolkinderen deden hun stinkende best op het DVS Schoolvoetbaltoernooi. Ook nu zaten de weergoden gelukkig mee. Er werd niet gewerkt met statistieken, analysescouts of van tevoren bekeken videobeelden. Nee, puur enthousiasme en spelplezier waren de twee hoofdingrediënten wat werd aangestuurd door een geoliede en ervaren organisatie.

Landstede

De organisatie werd ondersteunt door leerlingen ‘Sport en Bewegen’ van Landstede. Soepel gaven zij met elkaar op speelse wijze invulling en leiding aan dit fameuze DVS Schoolvoetbaltoernooi. maakten. De prijzen werden weer beschikbaar gesteld door Sportcafé Calluna. De einduitslagen van het DVS-Schoolvoetbaltoernooi 2018 waren dit keer als volgt.

Einduitslagen

Groep 5
1- Bernardschool 1
2- Julianaschool
3- Bernardschool 2
4- Beatrixschool 1
5- Margrietschool
6- De Klokbeker
7- De Goede Herderschool 1
8- De Goede Herderschool 2
9- Cantharelschool
10- Beatrixschool 2

Groep 6
1- Ireneschool
2- Beatrixschool
3- De Klokbeker 2
4- De Goede Herderschool
5- De Klokbeker 1
6- Bernardschool
7- Julianaschool
8- Cantharelschool
9- De Goede Herderschool 1
10- Margrietschool
11- Klokbeker 3