Open Nederlands Kampioenschap 2019

ERMELO – Zondag 13 januari start het Open Nederlands Kampioenschap Poker 2019 in Hotel De Heerlickheijd Ermelo. De Kick off van het vijfde ONK Poker in Ermelo wordt groots uitgepakt en ziet er nog spectaculairder uit dan vele grote pokertoernooien in de wereld. 

De Kick off in Ermelo was binnen twintig minuten uitverkocht. Vorig jaar was de kick-off binnen 45 minuten uitverkocht en dit jaar waren alle kaartjes dus al in de helft van die tijd verkocht. Er gaan driehonderd pokeraars deelnemen aan de openingsdag. Nieuw dit jaar is dat spelers kampioen kunnen worden van hun woonplaats in plaats van hun gemeente. De finale zal worden gehouden in juni, maar de exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

Voorrondes

Van januari t/m mei vinden de voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker plaats. In 150 horecagelegenheden en sportkantines door heel het land spelen zo’n 10.000 recreatieve pokerspelers mee. Hiermee is het ONK Poker het grootste en gezelligste pokertoernooi van Nederland. Het mooie aan het Open Nederlands Kampioenschap Poker is dat het evenement draait om de gezelligheid en dat iedereen van 18 jaar en ouder mee kan doen. Je hoeft geen ervaren of goede pokerspeler te zijn om er aan mee te doen. Naast het spannende toernooi worden er Sit ’n Go’s georganiseerd voor uitgeschakelde spelers en zijn er andere leuke activiteiten.

Sponsoraanbieding

De winnaar van het vorige ONK Pokerseizoen Dan Korver, kreeg na zijn overwinning een sponsoraanbieding om plaats te nemen in Team ONK Poker. Samen met Felix Verhoeven en Stan Scholten gaan zij onder teamcaptain Ruurd Nauta verschillende internationale pokertoernooien spelen. Ruurd Nauta won vorig seizoen tijdens zijn sponsorcontract meer dan €30.000,00. Het toernooi begint om 12.30 uur.