Daan Huiskamp komt, Paul Eppink gaat

ERMELO - Keeper Paul Eppink (27) maakt komend seizoen de overstap naar VVOG in Harderwijk. De keeper van DVS'33 Ermelo heeft voor een jaar getekend op De Strokel.

Dat meldt VVOG op haar website. Ermelöer Paul Eppink keept sinds 2011 in het eerste elftal van DVS'33 Ermelo. Na een periode van blessures stond Eppink zaterdag 12 januari tegen Jong Groningen weer in de basis. In die wedstrijd kreeg de doelman vier doelpunten te verwerken, maar de twee daaropvolgende wedstrijden hield hij zijn doel schoon. Waar Daan Huiskamp komend seizoen weer terugkeert bij DVS'33 Ermelo, waar hij al eerder vijf jaar onder de lat stond, kiest Eppink nu voor een vaste plek bij de groenwitten in Harderwijk. Eppink is daarmee een van de drie keepers die beschikbaar zijn voor het eerste elftal van VVOG.

Eppink maakte deze keuze doordat hij de laatste tijd weinig aan spelen toe kwam. ,,Dat heeft natuurlijk ook met blessures te maken gehad. Maar er zijn ook periodes geweest waarin ik wel fit was en niet speelde,'' vertelt de Ermelose goalie. ,,In die tijd merkte ik dat ik het plezier aan het verliezen was en ik misschien verder moest kijken dan alleen DVS. Daardoor heb ik besloten om voor mijn kansen bij VVOG te gaan.''