KNHS maakt zich op voor groots event

ERMELO - De NK Dressuur Gelderland zal dit jaar plaatsvinden in het weekend van 23 – 26 mei, zo hebben KNHS en evenementenorganisatie V2 Facility besloten. De drukke maanden juli en augustus wordt door het NK Dressuur Gelderland bewust vermeden.

Het NK Dressuur Gelderland zal niet alleen als groots kampioenschap worden gezien, waar gestreden wordt om de Nationale Titel, maar ook als serieuze voorbereiding op grote toernooien als Olympische Spelen, WK en/of EK. 

Idolen

De passie en  emotie tijdens de dressuuravond van KWPN Stallionshow in Den Bosch werden losgemaakt door topruiters en de beste paarden, zoals Johnson, Totilas en de jonge talenten GlockTotal US en Governor. Deze idolen zullen zich de komende periode verder ontwikkelen om zich vervolgens in het decor van NK Dressuur Gelderland voor het grote publiek te presenteren.

Entourage

Ook dit jaar zal Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo weer het decor zijn van deze mooie wedstrijd. In de super entourage, welke al enkele jaren wordt gerealiseerd voor dit evenement zullen de beste ruiters en amazones en de beste paarden zich begeven in de fraaie piste. Naast de vertrouwde rubrieken van Lichte Tour, Junioren, Young Riders en natuurlijk de Zware Tour met het creme-de-la-creme van de top, zal het NK Dressuur Gelderland komende editie ook gastheer zijn voor de pony’s, welke op de terreinen te Ermelo een observatiewedstrijd zullen verrijden onder leiding van de nieuwe bondscoach Imke Schellekens-Bartels.

Groots event

De populaire Team Challenge zal de revue passeren, worden de zeer elegante aansprekende Friesen Paarden in de piste verwacht en zal het WK Young Horses een selectiemoment hebben in de WK-entourage. Kortom, Ermelo is weer in volle voorbereiding om de beste paarden en deelnemers van Nederland te ontvangen en tevens jeugd te laten snuffelen aan een groots event. Moedig uw idool aan tijdens deze dagen, u bent van harte welkom. www.NK-dressuur.nl