A-selectiespelers DVS’33 tekenen contracten seizoen 2019-2020

ERMELO - Vrijdagavond 15 februari organiseerde de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo, haar jaarlijkse contractavond. De A-selectiespelers die volgend jaar aan DVS’33 Ermelo verbonden zijn, ondertekenden daar hun contract met de BusinessClub DVS’33 Ermelo. Ook de nieuwe hoofdtrainer, Richard Plug, tekende zijn contract met de vereniging.

De avond begon met een nieuwtje van de Technische Commissie, Soufyan Moro, huurling van IJsselmeervogels, had die dag overeenstemming bereikt met de TC om ook volgend seizoen aan DVS’33 Ermelo verbonden te blijven. De aanvallende middenvelder, die indruk maakte met een aantal prachtige treffers, tekende een contact voor het seizoen 2019-2020. Naast Moro tekenden ook Daan Huiskamp, Jeremy Jonkers, Melvin van der Beeten en Luuk Oosterling hun overeenkomst. Daarnaast zetten Mark Bouwman, Basil Camara, Lars Dekker, Olivier Pilon, Benjamin Roemeon, Thodorie Velanas en aanvoerder Roald de Vries hun handtekening onder hun overeenkomst voor één of meerdere seizoenen.

Hoofdtrainer

Tijdens deze avond maakte ook de nieuwe hoofdtrainer Plug ook kennis met de spelers die voor volgend seizoen al vastliggen. Jorran van Santen, Christiaan van Hussen, Oktay Öztürk, Frank van der Burg, Coen Vloedgraven, Daniël van Warven en Julian de Ruiter beschikken nog over een doorlopende overeenkomst en waren uiteraard ook van de partij.