180 deelnemers strijden tegen elkaar

ERMELO - Op zaterdag 6 juli vind de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker plaats bij Hotel de Heerlickheijd van Ermelo. Meer dan 180 finalisten strijden tegen elkaar in een zinderende finale om de winnaar van het ONK Poker 2019 te worden. De finale is live te volgen.

In de grote theaterzaal van het hotel nemen de 180 finalisten van de 150 landelijke voorrondes in heel Nederland het tegen elkaar op. Na de openingsceremonie gaat het toernooi van start. De winnaar mag zich een jaar lang Pokerkampioen 2019 noemen. Vorig jaar won Dan Korver uit Velserbroek de finale na een dertien uur durende strijd. Uiteraard zal ook Loes Daal (DL) uit Lelystad, die in januari de kick-off in Ermelo op haar naam bracht, zaterdag van de partij zijn.

Live

Tijdens de finale strijden spelers om de titel en maken daarnaast kans op een plek in Team ONK Poker. Vorig jaar won Ruurd Nauta meer dan € 30.000 als lid van Team ONK Poker. De finale begint om 12.30 uur met de openingsceremonie en het toernooi zal een half uurtje later van start gaan. Zoals gewoonlijk is de finale live te volgen via https://www.onkpoker.nl/live