Ermeloërs staan hun ‘mannetje’ in Utrecht

Ermelo- In het voorjaar deed Kemposchool Kanhai mee aan de WK in Spanje. Afgelopen weekend werd aan het Europees Kampioenschap deelgenomen. Ook nu werd er door de Kempoka’s goed gepresteerd.

De Europese kampioenschappen Kenpo Karate van I.K.K.A. (International Kenpo Karate Association) werd in Utrecht gehouden. Onder leiding van coach Soeresh Kanhai deden Ashvini Ramasray (23) en Avinash Ramasray (19) mee aan dit kampioenschap. Vrijdag vond het onderdeel kata ongewapend en gewapend voor de brown en black belts plaats. Ashvini Ramasray won goud in beide onderdelen en werd daarmee tevens Europees Kampioen. Later op de middag mocht Avinash Ramasray zijn performance laten zien in de categorie Kata ongewapend. Hij liep zijn kata heel strak en won ook goud.

The Grand Championship

Als Europees kampioen moest de Ermelose Kempoka de volgende dag strijden in de Grand Championship voor zwarte banden. Een divisie waarin alle kampioenen uit verschillende divisies tegen elkaar strijden. Na een spannende wedstrijd werd Ashvini tweede. Na deze mooie prestaties mogen de beide Ermeloërs in november weer deelnemen aan het Nederlands kampioenschap.