Veel informatie over voorbereiding op de Halve Marathon Ermelo

ERMELO – Op woensdag 12 februari organiseert de Stichting Halve Marathon Ermelo haar eerste Beursplein. De beurs is vooral voor mensen die zich dit jaar willen voorbereiden op de HME en deel willen nemen aan de YouWay2HME. Uiteraard zijn ook de ervaren lopers welkom om informatie te krijgen. 

Vanwege de tiende editie van de Halve Marathon Ermelo werd niet alleen besloten een nieuw logo en website te lanceren, maar ook een vernieuwde invulling aan het succesvolle YourWay2HME. Dit onderdeel van de HME wordt voor de vierde maal aangeboden: een looptraining voor alle afstanden door de ervaren trainers van Loopgroep Visie. De hardloopinformatiebeurs wordt georganiseerd in de nieuwe winkel Intersport. Er zal informatie worden gegeven over verantwoorde sportschoenen en –kleding door de specialisten van Intersport Ermelo. Ook Gezondheidspraktijk Mesrits zal aanwezig zijn om tips en tricks te geven over blessurevrij hardlopen.

10% Korting

Uiteraard is de HME ook dit jaar weer een van vijf edities van het succesvolle Randmeren Circuit, de finale van dit Circuit zal weer in Ermelo gelopen kunnen worden. Informatie hierover zal ook op het Beursplein worden gegeven. Het parcours van de HME is dit jaar gecertificeerd door de AtletiekUnie, hierdoor zullen nog meer ervaren lopers op 6 juni naar Ermelo komen. Het HMEBeursplein is van 19.30 tot 21.00 uur. Bezoekers dingen mee in de verloting van een paar hardloopschoenen (naar keuze). Daarnaast krijgen bezoekers van deze avond ook nog eens tien procent korting op het gehele Intersport assortiment. Voor meer informatie zie de website www.halvemarathonermelo.nl