Gratis tennisles ter kennismaking

ERMELO - Om kennis te maken met de tennissport kan er op woensdag 11 en zaterdag 14 maart gratis en vrijblijvend tennisles gevolgd worden. Iedereen van jong tot oud is tweemaal van harte welkom bij de tennisvereniging Irminloo aan de Klaverlaan. 

,,Een racket aanschaffen hoeft niet, er zijn ruim voldoende tennisrackets en tennisballen aanwezig en LTV Irminloo heeft een zeer enthousiaste trainer die zin heeft om nieuwsgierigen het een en ander te vertellen en het tennisspelletje te leren op het niveau wat men aankan,’’ vertelt Ed Bakker, de voorzitter van Irminloo. Veel heeft men niet nodig om mee te doen, maar om blessures te voorkomen, wordt de deelnemers gevraagd in sportkleding en op sportschoenen (geen voetbalschoenen) de trainingen te volgen. De kennismakingslessen zijn op de woensdagavond en de zaterdagochtend. De eerste les is op woensdag 11 maart van 20.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 14 maart is tijdens de Open dag een tennisles voor 12 jaar en ouder vanaf 11.00 tot 12.00 uur. Bakker: ,,En na de les bieden we de deelnemers een drankje aan en kunnen we enige informatie geven over onze leuke, gezellige tennisvereniging.’’

Lekkers

Voor de kids en de jongere jeugd is er een speciaal programma op zaterdag 14 maart: Vriendjes en vriendinnetjesdag. Het programma voor de kinderen t/m 11 jaar begint om 09.30 uur een eindigt om 11.00 uur. De les voor 12 jaar en ouder start om 11.00 uur en eindigt om 12.00 uur. ,,Neem dus je vriendjes en vriendinnetjes van school mee of nodig de hele klas uit om te komen! Uiteraard mag je je ouders ook meenemen. Er staat iets te drinken en iets lekkers voor jullie klaar,’’ nodigt Bakker alle jongeren uit. Opgeven voor de lessen is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld. Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven dan kunt u mailen of bellen met Ron de Poorter. E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoonnummer 0341 – 562927.