Selectie en staf getest op COVID-19

ERMELO - De A-selectie van DVS'33 Ermelo hervat het trainingsprogramma. Nadat men afgelopen woensdag meldde dat een selectiespeler positief testte tijdens de coronates, heeft de staf nu besloten de voorbereiding voor het seizoen te willen voortzetten omdat verder iedereen negatief getest is.

De gehele A-selectie en staf is inmiddels gestest op het COVID19-virus. De uitslagen waren gelukkig allemaal negatief. Mede dankzij adequaat handelen in de gehele voorbereiding van de staf, waarbij er continu gelet is op het in acht nemen van de corona-maatregelen, is het gelukkig bij een individueel geval gebleven.

Oefenduel

Staf, TC, en beide besturen achten het dus weer verantwoord om vanaf aanstaande maandag de activiteiten van de A-selectie weer op te starten. Die avond staat er een reguliere training op het programma. De speler die positief heeft getest zal pas in een later stadium weer aansluiten. Dinsdag 18 augustus is een extra oefenduel in Apeldoorn tegen CSV Apeldoorn gepland. Hierbij is publiek uit Ermelo welkom, maar de procedure (aantal toeschouwers, eventueel vooraf aanmelden) voor dit duel is nog niet bekend. Voor de laatste informatie www.dvs33.nl