Animo is groot

ERMELO - Met nog maar 29 dagen te gaan tot het begin van het NK Dressuur, 17 t/m 20 september wordt de lijst met inschrijvingen alleen maar langer. Het bronzen team van bondscoaches Monique Peutz staat al ingeschreven voor de Junioren strijd. Drie van de zilveren medaille winnaars bij de Children gaan zich ook in deze titelstrijd mengen.

Naast de jeugd die op donderdag en vrijdag de strijd aan gaan, staan er ook grote namen op de lijst voor de zware tour. Zo zal Edward Gal deelnemen met zowel GLOCK's Zonik N.O.P. als GLOCK's Toto Jr.. Niemand minder dan Hans-Peter Minderhout met GLOCK's Dream Boy N.O.P. en Emmelie Scholtens met Desperado N.O.P. zullen hem het vuur aan de schenen leggen. Het beloofd een spannende strijd te worden in Ermelo. De Bixie rubriek, gepland op zaterdag, is helemaal vol.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website. Rekening houdend met de regels omtrent Covid-19 zijn alle plaatsen genummerd en wordt er in het kaartverkoopsysteem rekening gehouden met social distancing. Donderdag is de toegang gratis. https://www.nk-dressuur.nl/