Gratis cursus, tenue en persoonlijke ontwikkeling

ERMELO - De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van het voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd.

DVS’33 zoekt daarom mensen die er aan willen bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen. DVS´33 gaat binnenkort, bij voldoende deelname, beginnen met een cursus scheidsrechter worden´. De kosten van deze cursus komen overigens voor rekening van de club die daarnaast ook zal zorgen voor een scheidsrechters tenue. Uiteraard speelt leeftijd geen enkele rol. Wie zicht aanmeld als scheidsrechter bij DVS 33 Ermelo kan meteen beginnen met fluiten. 

Leiding

Als scheidsrechter kan men zichzelf op persoonlijk vlak sterk ontwikkelen. De arbiter leert onder meer snel beslissingen te nemen en vervolgens deze beslissing ook uit te leggen en (non-)verbaal te communiceren. Zaken die voor een scheidsrechter van belang zijn, maar ook naast het veld goed van pas komen. De scheidsrechter krijgt de leiding over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Wie zich aangesproken voelt en het leuk vind om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan, kan contact opnemen met Jan Betten wedstrijdsecretaris van DVS 33 Ermelo, via 0612639749 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.