Ermeloërs missen vechtlust en creativiteit

ERMELO - De Ermelose korfballers van Dindoa wisten zaterdag opnieuw geen punten te pakken. Het team staat nu op de een na laatste plek in de poule. Dindoa mist de vechtlust en creativiteit om makkelijker te scoren.

Dindoa speelde thuis tegen Dos Kampen 1. De eerste helft ging het aardig goed met de Ermeloërs, de Kampenaren kregen het niet voor elkaar om de voorsprong te nemen. De Ermeloërs konden twee punten uitlopen op Dos Kampen, maar de gasten kwamen steeds weer terug naar een gelijke stand. Zo was ook de ruststand 8-8.

Beide ploegen

De tweede helft was al direct in de eerste minuut voor Dos. De Kampenaren maakten de 8-9 en direct daarna de 8-10. Dindoa kon nog weer gelijk komen op 11-11 maar toen scoorden de gasten 4 punten achtereen; 11-15. Jorik Velgersdijk maakte in dezelfde minuut de 12-15 en daarna was het weer voor Dos om de voorsprong verder uit te bouwen tot 12-18. Met nog vijf minuten te spelen ging het spel over en weer en scoorden beide ploegen nog hun punten. De eindstand van de wedstrijd werd 14-19 in het voordeel van Dos Kampen.