WerkCentraal

Dertig bezoekers kunnen genieten van gratis concert

ERMELO - Op zaterdag 31 oktober a.s. om 15.00 uur vindt in de Zendingskerk aan de Harderwijkerweg in Ermelo een klassiek concert plaats. Dorothea Bleijenberg op vleugel en Erik Bleijenberg op klarinet spelen werken van onder meer Mozart, Beethoven, Ravel en Chopin. Annellie van Halm ondersteunt en verbindt de muziek met gesproken woord. 

Moeder en zoon Bleijenberg komen uit een muzikaal gezin. Dorothea heeft vele jaren pianoles gevolgd, onder meer van Yuri Golland (Harderwijk). Zij geniet ervan in het musiceren emoties te uiten en te verwerken. Erik heeft jarenlang klarinetlessen gevolgd, onder andere van Cor Boot. Hij maakt al meer dan 10 jaar deel uit van klarinetkwartet Parlando. Annelie van Halm heeft vanuit haar belangstelling voor cabaret en declameren lessen gevolgd op de Academie voor Expressie in woord en gebaar. Het concert duurt drie kwartier en is gratis toegankelijk. Wel is een vrijwillige bijdrage mogelijk.
Vanwege de coronamaatregelen kunnen er niet meer dan 30 personen aanwezig zijn; vandaar dat bezoekers zich vooraf moeten aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..