Voetbaldag voor kinderen 

ERMELO - Op donderdag 25 februari, in de krokusvakantie, vindt weer een Jonger Oranje Talentendag plaats bij DVS ’33! Deze fantastische voetbaldag is voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag zijn óók scouts aanwezig van diverse Eredivisie clubs.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag spelen de kinderen veel korte partijtjes in een 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes waarbij ze bekeken en beoordeeld worden door scouts van profclubs. ,,Je krijgt dé kans om jouw voetbaldroom waar te maken: gescout worden door een profclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie." Dat laat de organisatie van DVS'33 weten. De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Veluwe’. Wie het schopt tot deze selectie wordt uitgenodigd om mee te doen aan de Jonger Oranje Finals. Daar worden de officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen minimaal één oefenwedstrijd tegen een profclub. Zo speelde Jonger Oranje de afgelopen jaren oefenwedstrijden tegen o.a. Ajax, Liverpool en Borussia Dortmund. Een unieke ervaring!

De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers (jongens en meisjes) uit de geboortejaren 2009 t/m 2015. De geboortejaren 2011 t/m 2014 doen mee aan het ochtendprogramma (9:30-12:30 uur) en de geboortejaren 2009 t/m 2010 aan het middag programma (13:45-16:15 uur). Deelname kost slechts €26,95, inclusief persoonlijk certificaat en PANNA! magazine. Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl/inschrijven.