archieffoto

Vet programma van Interactie Sportbedrijf Ermelo

ERMELO - Op zaterdag 27 februari organiseert Interactie Sportbedrijf Ermelo voor de derde en laatste keer de Wintergames. Tijdens de voorgaande edities kwamen zo’n honderd jongeren actief in beweging, konden ze hun zinnen verzetten en hebben ze een leuke tijd gehad met leeftijdsgenootjes. Dat doen we deze laatste editie nog eens ‘dunnetjes’ over met een vet programma.

Omdat jongeren t/m 17 jaar nog steeds bij elkaar mogen komen om buiten te sporten, hebben de buurtsportcoaches wederom een sportief programma uitgewerkt. Kinderen en jongeren uit Ermelo mogen hier volledig gratis aan deelnemen. Op zaterdag 27 februari start vanaf 09:00 uur er ieder uur een nieuwe ronde op de pumptrackbaan voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Dit is natuurlijk onder leiding van professionele instructeurs. De locatie van de mobiele pumptrackbaan is bij voetbalclub EFC’58 aan de Oude Telgterweg 205.

Pumptrackbaan

Voor jongeren van 11 t/m 17 jaar is er een ander programma. Zij kunnen vanaf 14:00 uur deelnemen aan de pumptrackbaan. Er is ook nog een ander programma onderdeel. Om precies 14:00 uur vertrekken er twee groepen voor een uitdagende mountainbike tocht onder leiding van De Veluwse Wieler Vereniging. Er is een beginnersgroep waarbij je een tocht maakt van ongeveer 20 kilometer. En er is een gevorderde groep, waarbij je een tocht maakt van 30 kilometer. De mountainbikers vertrekken vanaf voetbalclub DVS ’33 Ermelo. Voor zowel de pumptrackbaan als voor de mountainbikers geldt dat wij voor materiaal kunnen zorgen. Zo kan écht iedereen meedoen aan de Wintergames.