Vestigingen kunnen deuren weer openen

ERMELO - Bibliotheken mogen vanaf 20 mei weer open. In Ermelo start de Bibliotheek Noordwest Veluwe met de ‘Anderhalvemeter Bieb’.

Dit betekent dat de vestigingen zo zijn ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om zelf hun boeken in te leveren en uit te zoeken. Een van de voorwaarden is dat je bij de ingang een mandje meeneemt en natuurlijk 1,5 meter afstand houdt tot andere bezoekers. Bij het gebruik van een werk- of studieplek is het verplicht om je te registreren.

Ook kan men boeken eenvoudig en snel vanuit huis uit reserveren. Op die manier hoef je maar kort in de Bibliotheek te zijn. Wie liever (nog) niet langs wil komen, kan gebruik maken van de BezorgBieb.

Laat je verrassen

Mensen kunnen zich ook laten verrassen door een boekenpakket te bestellen. Geef via dit formulier je voorkeur door (bijvoorbeeld genre, leeftijd/leesniveau kind). Medewerkers zoeken dan maximaal vijf boeken uit. Bibliotheek Noordwest Veluwe is bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden op 085 273 3575. Daarnaast kun je je vraag stellen via onze social media of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..