Tsjaikovski's klassieker nog niet in theater met publiek

ERMELO -  Bernice Zwijnenburg, de Harderwijkse eigenaresse van de Gelderse Balletscholen, leeft naar de voorstelling van 19 juni aanstaande toe. Alles op alles heeft ze gezet om met haar leerlingen ‘De Notenkraker’ op te voeren in de Veluvine te Nunspeet.

De Ermelose en Nunspeetse leerlingen van de Gelderse balletscholen hebben zelfs letterlijk in weer en wind alle scènes van ‘De Notenkraker’ ingestudeerd in een tent, respectievelijke de open parkeergarage onder de Veluvine. Er waren twee voorstellingen gepland met publiek in de grote theaterzaal, maar corona gooide roet in het eten en zorgde voor zeer veel extra uitdagingen, zoals eerst online en later buiten dansen. Het decor en de kostuums voor de voorstelling zien er weer prachtig uit.

Livestream

Tijdens de voorstelling van Tsjaikovski’s klassieker ‘De Notenkraker’ is publiek helaas nog niet toegestaan, een gemis ook voor de spelers.  Voor het publiek is naar een goed alternatief gezocht. Deze voorstelling is namelijk te zien via een livestream. Vanuit huis kan op 19 juni genoten worden van een prachtige culturele avond, ditmaal vanuit de eigen woonkamer. De voorstelling begint 19 juni om 19.00 uur en voor slechts 10 euro is deze adembenemende voorstelling via de livestream te volgen. www.gelderseballetscholen.nl