Tocht via Ermelosche Heide en Schaapskooi

ERMELO - VVV Ermelo Buitenleven organiseert op zaterdag 26 juni een gezellige fietsdag om de start van het zomerseizoen in te luiden. Een leuke en verrassende route die door diverse gebieden en landschappen gaat. Deze fietstocht op eigen gelegenheid heeft twee verschillende afstanden, namelijk 19 en 42 kilometer, zodat jong en oud kunnen deelnemen.

De tocht gaat via de Ermelosche Heide en de Schaapskooi naar restaurant Het Boshuis in Drie. Daar vervolgt men de route door het Speulder en Sprielderbos naar Putten, waarna men via het buitengebied naar Strand Nulde fietst. Van daaruit gaat men langs de waterkant via Strand Horst, door Horst terug naar Ermelo. De route is 42 kilometer lang en kunt verkorten tot 19 km.

Starttijd

Deelnemers krijgen een actie- en stempelkaart mee waarmee men aantrekkelijke kortingen krijgt bij diverse horecagelegenheden langs de route. Na afloop van de fietstocht ontvangt iedere deelnemer een herinnering. De organisatie werkt met een bepaald aantal starters per half uur, dus het is mogelijk (maar niet verplicht) om een starttijd te reserveren. Men kan vertrekken vanaf 8.30 uur en u hebt tot 18.00 uur om uw herinnering op te komen halen. Reserveren kan telefonisch via tel. 0341-552200/06-44470591 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u langskomen bij ons in de winkel aan de Stationsstraat 20. De kosten voor deze fietsdag zijn € 3,75 voor volwassenen en € 2,25 voor kinderen (t/m 12 jaar). www.ermelobuitenleven.nl