Organist bespeelt het jubileum-orgel

ERMELO - Op woensdagavond 7 juli geeft Martin Mans een orgelconcert in de concertzaal van Content Orgels. Dit is het eerste concert waar weer echt publiek bij mag zijn, en het belooft een prachtige avond te worden.

Tijdens deze avond bespeelt de organist het concertorgel van Content Orgels, wat speciaal gebouwd is ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van dit Ermelose bedrijf. Dit orgel is voorzien van pijpen, en onder elke pijp zit een afzonderlijke speaker, waardoor het orginele pijporgel heel dicht wordt benaderd! Martin Mans zal een afwisselend programma spelen, met klassieke werken, maar ook met koraalbewerkingen en populaire muziek.

Koren en artiesten

Martin Mans treedt regelmatig op voor radio en televisie. Hij begeleidt en dirigeert diverse koren en bekende artiesten, toont een ongekend enthousiasme voor nieuwe projecten en vormt samen met pianist Jan Vayne het duo 'Twee Klaviervirtuozen'. Daarnaast is hij artistiek leider van The Martin Mans Band. Hij is dirigent van het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor de Gouwestem, het Chr. Streekmannenkoor Noord-West Veluwe uit Nijkerk, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en hij leidt de mannenensembles The Martin Mans Formation de Urker Mans Formatie. 

De organisatie is laaiend enthousiast. Wie er nog bij wil zijn, kan zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Men kan dit concert later ook nog te bekijken en beluisteren via de YouTube-kanalen van Martin Mans.